Antena 3 CNN Externe Treceau pe lângă o școală bombardată, când au auzit plânsetul unui copil. Imaginea care i-a întâmpinat în clădire i-a lăsat fără cuvinte

Treceau pe lângă o școală bombardată, când au auzit plânsetul unui copil. Imaginea care i-a întâmpinat în clădire i-a lăsat fără cuvinte

Treceau pe lângă o școală bombardată, când au auzit plânsetul unui copil. Imaginea care i-a întâmpinat în clădire i-a lăsat fără cuvinte
Sursa foto: Foto: captura video
22 Iun 2017   •   20:21

Imagini șocante au fost filmate într-o școală bombardată din Mosul, Irak, unde a fost descoperit un băiețel de un an de zile care a supraviețuit de unul singur, fără mâncare, timp de patru zile.

Imaginile sunt filmate de soldații irakieni care îl spală pe băiețelul înfometat, înainte de a-l duce într-un loc în care va primit toate îngrijirile necesare, potrivit Daily Mail.

Potrivit acestora, cel mai probabil mama băiatului a fost ucisă în bombardamentul care a distrus școala din cartierul Bab Sinjar.

Forțele irakiene au lansat un atac, duminică, pentru a recupera orașul vechi, singurul district sub controlul ISIS din Mosul.

Cea de-a 9-a divizie blindată a armatei irakiene a capturat deja cartierul nordic al-Shifaa, care include spitalele principale ale orașului.


 

×
Subiecte în articol: statul islamic Mosul Irak
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close