Antena 3 CNN Externe Trei adolescenţi HOMOSEXUALI au fost duşi de părinţi într-o tabără pentru a fi "vindecaţi". Au fost luaţi de acolo în COŞCIUGE

Trei adolescenţi HOMOSEXUALI au fost duşi de părinţi într-o tabără pentru a fi "vindecaţi". Au fost luaţi de acolo în COŞCIUGE

Trei adolescenţi HOMOSEXUALI au fost duşi de părinţi într-o tabără pentru a fi "vindecaţi". Au fost luaţi de acolo în COŞCIUGE
de O.P.    |    03 Mai 2013   •   15:22

Dezbaterea privind orientarea sexuală este o discuţie care are argumente puternice, atât pro, cât şi contra. Însă un lucru este cert: fiecare om este liber să facă ce alegeri doreşte. 

Trei adolescenţi homosexuali din Africa de Sud, care le-au mărturisit părinţilor orientarea lor sexuală, au fost trimişi de aceştia într-o tabără în care să fie "transformaţi în bărbaţi adevăraţi".

Însă ce s-a întâmplat acolo este greu de descris în cuvinte. Tinerii au fost torturaţi, au fost bătuţi cu bestialitate, iar într-un final au murit, departe de casă, departe de prieteni şi familie.



"Mi-am trimis băiatul să devină un om normal. L-am trimis acolo pentru că voiam să aibă un viitor mai bun, însă l-am luat de acolo mort", a declarat unul din părinţii băieţilor omorâţi în acea tabără.

Autorităţile, care anchetează acest caz cutremurător, spun că în tabără s-au petrecut lucru de neimaginat. "Copii erau bătuţi cu bastoane, răngi, furtune şi scânduri. În interiorul taberei am găsit şi un scaun electric, care era utilizat pentru tortura tinerilor".

Familiile celor care mureau în tabără erau informate prin sms ca baietii n-au rezistat stresului si ca au facut infarct.




×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close