Trei copii au fost găsiți morți într-un apartament. Lângă ei se afla o femeie, moartă și ea. Ce au descoperit polițiștii pe trupurile victimelor

20 Iul 2017   •   17:51
Trei copii au fost găsiți morți într-un apartament. Lângă ei se afla o femeie, moartă și ea. Ce au descoperit polițiștii pe trupurile victimelor Foto: Pixabay

Poliţia suedeză a declarat că un bărbat a fost arestat după ce patru persoane - o femeie şi trei copii - au fost găsite moarte joi într-un apartament din oraşul Göteborg (sud-vestul Suediei), relatează DPA, potrivit Agerpres. 

Femeia avea în jurul vârstei de 30 de ani, iar cei trei copii aveau vârste cuprinse între 2 şi 8 ani.

'Pe cele patru corpuri au fost descoperite leziuni care nu par a fi fost provocate de un incendiu', a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei Thomas Fuxborg pentru jurnalişti în apropierea locului în care au fost descoperite cadavrele. El a refuzat să detalieze despre ce leziuni este vorba.

Un vecin a alertat serviciul de urgenţă în legătură cu un incendiu suspect în clădirea cu trei etaje. 

Bărbatul, în jurul vârstei de 50 de ani, a fost chestionat de poliţie înainte ca un procuror să ceară reţinerea sa pentru suspiciunea de crimă, a spus un alt purtător de cuvânt al poliţiei Tommy Nyman pentru DPA.

Victimele nu au fost identificate oficial şi poliţia anunţă rudele acestora, a spus Nyman, adăugând că poliţia chestionează vecinii şi face cercetări la locul faptei.

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close