Antena 3 CNN Externe Trei morţi, după prăbuşirea unei clădiri în apropiere de Napoli

Trei morţi, după prăbuşirea unei clădiri în apropiere de Napoli

Trei morţi, după prăbuşirea unei clădiri în apropiere de Napoli
Sursa foto: Foto: .naplesnews.com
01 Aug 2010   •   23:27

Trei oameni au murit în Italia după ce o clădire de 3 etaje s-a prăbuşit în apropiere de Napoli. O fetiţă de 10 ani a fost salvată de echipele de intervenţie după ce a petrecut 14 ore sub dărâmături. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului.

Echipele de salvare au venit în număr mare la locul tragediei. Nu destul de repede însă pentru un cuplu de tineri şi o bătrână de 75 de ani care şi-au pierdut viaţa sub dărâmături. Nepoata de 10 ani a femeii a supravieţuit miraculos, după 14 ore petrecut sub ruinele clădirii.

Copilul a reacţionat bine din punct de vedere fizic şi îşi aminteşte tot ce s-a întâmplat A rămas conştientă cele 14 ore petrecute sub dărâmături, iar acum este în afara oricărui pericol.

Victimele sunt trei emigranţi care locuiau de mai mult timp în clădirea care, potrivit autorităţilor nu era foarte sigură. Chiar proprietarul clădirii i-ar fi anunţat că ar trebui să părăsească locuinţele, însă aceştia ar fi refuzat.

Pompierii spun că o scurgere de gaze s-ar afla la originea incidentului. Specialiştii cred însă că pământul s-ar fi surpat, un lucru obişnuit în Napoli unde pământul este destul de instabil.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: Napoli cladire morti
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close