Antena 3 Externe Trei tineri au plecat dintr-un restaurant fără să plătească. Ce surpriză a avut proprietarul câteva zile mai târziu

Trei tineri au plecat dintr-un restaurant fără să plătească. Ce surpriză a avut proprietarul câteva zile mai târziu

17 Dec 2017   •   20:57
Trei tineri au plecat dintr-un restaurant fără să plătească. Ce surpriză a avut proprietarul câteva zile mai târziu
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Trei tineri au plecat dintr-un restaurant fără să plătească. Gestul lor nu a fost intenționat, dovada fiind scrisoarea primită de proprietarul localului câteva zile mai târziu.

Ei au vrut să plătească folosind un card bancar, însă au aflat că restaurantul nu are acest serviciu. Ospătarul le-a dat voie acestora să plece la un bancomat, însă cei trei nu s-au mai întors.

Câteva zile mai târziu, bărbatul a primit o scrisoare în care cei trei tineri își prezentau scuzele. Mai mult, în plic erau 40 de lire, cu 5 lire mai mult decât nota de plată.

„În timp ce căutam un bancomat, ne-am dat seama că ultimul tren către casă va pleca în scurt timp. (…) Am alergat către gară și am luat ultimul tren. În acel moment, ne-am dat seama de acțiunile noastre și am decis să trimite o scrisoare în care vă cerem scuze”, au explicat cei trei tineri, potrivit Mirror.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close