Antena 3 CNN Externe Tren deraiat într-o gară aglomerată din Moscova. Mai mulți răniți după ce două vagoane s-au ciocnit cu un alt tren

Tren deraiat într-o gară aglomerată din Moscova. Mai mulți răniți după ce două vagoane s-au ciocnit cu un alt tren

Tren deraiat într-o gară aglomerată din Moscova. Mai mulți răniți după ce două vagoane s-au ciocnit cu un alt tren
19 Iun 2017   •   19:15

Două vagoane ale unui tren de navetişti au deraiat şi au intrat în coliziune cu un alt tren aflat în mers într-o gară foarte aglomerată din centrul Moscovei, provocând rănirea a două persoane, a anunţat luni Societatea de Căi Ferate din Rusia (RZD), scrie AFP și Agerpres.

Accidentul a avut loc la ora 14:38 locală (11:38 GMT) în staţia Kurski din Moscova, a anunţat RZD într-un comunicat. 

După plecarea din staţie, două vagoane ale trenului de navetişti au ieşit efectiv de pe şine şi 's-au izbit de un tren aflat în mişcare care venea de la Nijni-Novgorod (Volga)', se menţionează în comunicat. 

Două persoane au fost rănite uşor în urma deraierii. Pasagerii celor două trenuri au fost evacuaţi. 

'Potrivit primelor constatări, a existat o defecţiune la sistemul de direcţie', a explicat într-un comunicat Comisia de anchetă însărcinată cu transporturile. 

Staţia Kurski, din centrul Moscovei, deserveşte destinaţii foarte populare pentru ruşi în timpul sezonului estival, precum staţiunile Soci şi Anapa, pe malul Mării Negre. Aceasta este a doua cea mai aglomerată gară din Moscova, cu peste 200.000 de călători în fiecare zi, potrivit RZD.

×
Subiecte în articol: tren deraiat Moscova Rusia
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close