Antena 3 CNN Externe Trimisul special Antena 3 în Ucraina, imagini din mijlocul războiului | Locuitorii din Kiev, printre dărâmături, încearcă să își recupereze din bunuri

Trimisul special Antena 3 în Ucraina, imagini din mijlocul războiului | Locuitorii din Kiev, printre dărâmături, încearcă să își recupereze din bunuri

Trimisul special Antena 3 în Ucraina, Cristi Popovici, alături de cameramanul Costi Pahonţu, transmit informaţii de ultimă oră de la Kiev, acolo unde se dau lupte între soldații ucraineni și rebelii pro-ruși.

Trimisul special Antena 3 în Ucraina, imagini din mijlocul războiului | Locuitorii din Kiev, printre dărâmături, încearcă să își recupereze din bunuri
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    Cristi Popovici    |    25 Feb 2022   •   14:27

"Suntem în partea de sud a orașului, la aproximativ 20-25 km de locul unde sunt luptele urbane, acolo unde rebeli pro-ruși și forțe rusești se luptă și încearcă să cucerească partea de nord a orașului. Sunt întâmpinați de armata ucraineană. Se duc lupte pe viață și pe moarte. Sunt peste 60 de morți și 167 de răniți înregistrați în ultimele 24 de ore, în rândul armatei ucrainene, atât în Kiev cât și în alte mari orașe", a transmis Cristi Popovici.

"Deocamdată armata Ucrainei rezistă la granițe, în partea de nord, însă cu greu. Sunt depășiți numeric. Armata rusească este mult mai numeroasă, sunt mult mai bine dotați, au mai multe tancuri, avioane și alte transportoare blindate, așa că este o chestiune de zile, poate, până când cotropitorul va ajunge și va pune stăpânire pe Kiev și pe celelalte mari orașe ale țării.

Sunt oameni care s-au întors și încearcă să mai recupereze ce se mai poate. Dimineață la 4 jumate oamenii dormeau și, dintr-o dată, o explozie extraordinar de puternică a distrus acest bloc. 150 de familii evacuate, 8 persoane rănite grav au fost transportate la spital. Acum cei care au supraviețuit s-au întors și încearcă să recupereze, dacă mai e ceva", a mai transmis corespondentul special Antena 3.

Trimisul nostru special Antena 3, Cristi Popovici, vă oferă imagini şi informaţii, în exclusivitate la Antena 3, după bombardamentele care au avut loc în capitala Ucrainei, dar şi în zonele periferice ale Kievului.

×
Subiecte în articol: imagini Război Ucraina daramaturi Kiev
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close