Antena 3 CNN Externe Trump: „Bitcoin este o înșelătorie. Vreau ca dolarul să fie moneda lumii”

Trump: „Bitcoin este o înșelătorie. Vreau ca dolarul să fie moneda lumii”

Donald Trump a apărut din nou în lumina reflectoarelor, după ce tot internetul s-a întrebat „și-a luat pantalonii cu fața în spate?”.

Trump: „Bitcoin este o înșelătorie. Vreau ca dolarul să fie moneda lumii”
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Ionescu    |    07 Iun 2021   •   23:06

În timpul unui interviu pentru Fox, fostul președinte american a vrut să iasă din nou în evidență. De data aceasta nu cu ținuta vestimentară, ci cu vorbele. Întrebat despre părerea lui despre Bitcoin și criptomonede în general, Trump a spus că vede acest segment ca o mare „înșelătorie”. Mai mult de atât, el spune că vrea ca dolarul să devină moneda lumii, iar criptomonedele reprezintă concurența.

Pur și simplu o înșelătorie. Nu-mi place, deoarece concurează împotriva dolarului SUA și vreau ca dolarul să fie moneda lumii.”

Anterior, el a fost întrebat dacă investește în acțiuni în acest moment. Răspunsul președintelui american a fost unul surprinzător. El a relatat faptul că în acest moment nu investește în acest tip de activ, deși în trecut a făcut-o. Motivul dat de Donald Trump este acela că NYSE (New York Stock Exchange) este deja la un nivel foarte ridicat.

În trecut, Trump a fost mereu împotriva criptomonedelor, în general, și a ceea ce reprezintă acestea. Acum avem și cauza acestui fapt: fostul președinte american vrea ca dolarul să devină moneda universală a lumii. Aproximativ 60% din comerțul internațional se face în dolari americani, în timp ce doar 20% în euro.

×
Subiecte în articol: Dnald Trump bitcoin dolar interviu
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close