Antena 3 CNN Externe Donald Trump și Hillary Clinton, ridiculizați de televiziunile americane. Cum au apărut cei doi la televizor

Donald Trump și Hillary Clinton, ridiculizați de televiziunile americane. Cum au apărut cei doi la televizor

Donald Trump și Hillary Clinton, ridiculizați de televiziunile americane. Cum au apărut cei doi la televizor
16 Oct 2016   •   18:39

După ce a scăzut serios în sondaje, Donald Trump acuză acum televiziunile că îi subminează campania electorală. Cea mai nouă ţintă a republicanului a fost o emisiune de comedie a postului NBC.

Actorii de la Saturday Night Live au parodiat a doua dezbatere televizată dintre Donald Trump şi Hillary Clinton.

Niciunul dintre candidaţii la preşedinţia SUA nu a scăpat neridiculizat, însă miliardarul e de părere că ţinta scenetei a fost el.

Dezbaterea comică a început cu Trump, al cărui rol e jucat de actorul Alec Baldwin, care le aduce în sală pe cele patru femei care îl acuză pe fostul preşedinte american Bill Clinton de agresiune sexuală.

Sceneta celor de la Saturday Night Live atinge şi unul dintre subiectele amuzante apărute în presă imediat după adevărata dezbatere. În unele cadre din timpul confruntării televizate, Donald Trump apare ostentativ în spatele contracandidatei sale şi o priveşte încruntat.

Într-un alt episod, actorii de la aceeaşi emisiune au jucat rolurile membrilor familiei şi a apropiaţilor lui Donald Trump care îi spun miliardarului, pe muzica celebrei Beyonce, că s-au săturat de el.

Într-un mesaj postat pe o reţea de socializare, miliardarul declară că cei de la NBC încearcă să îl "asasineze" mediatic.

 

×
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close