Antena 3 CNN Externe Trump a ieșit pe balconul Casei Albe în primul eveniment public după tratamentul anti-COVID. "Mă simt minunat!"

Trump a ieșit pe balconul Casei Albe în primul eveniment public după tratamentul anti-COVID. "Mă simt minunat!"

Președintele SUA, Donald Trump, a apărut, sâmbătă, la balconul Casei Albe în fața a câteva sute de susținători, în primul eveniment public de la infectarea sa cu COVID-19, pentru care a primit un tratament experimental într-un spital militar.

Trump a ieșit pe balconul Casei Albe în primul eveniment public după tratamentul anti-COVID. "Mă simt minunat!"
de Adrian Iclozan    |    10 Oct 2020   •   23:04

"Mă simt minunat", a spus el mulțimii.

"Vreau să știți că națiunea noastră va învinge acest groaznic virus chinezesc. O să dispară. Dispare", a adăugat el, în ovațiile celor prezenți, dintre care cei mai mulți purtau mască, fără a păstra, însă, distanța socială.

Trump se reîntoarce, săptămâna viitoare, la mitingurile de campanie, cu trei săptămâni înainte de alegerile prezidențiale programate pe 3 noiembrie.

Astfel, președintele se va afla, luni, în Sanford, Florida, potrivit informațiilor distribuite de echipa sa de campanie.

Casa Albă nu vrea să spună dacă Trump mai este contagios

Evenimentul are loc în condițiile în care oficialii Casei Albe refuză să comunice dacă Trump este în continuare contagios sau când a fost testat negativ ultima oară.

Comentatorii politici apreciază că Trump, aflat în urma contracandidatului democrat Joe Biden în sondajele de opinie, a pierdut procente electorale semnificative în urma infectării cu COVID-19, în condițiile în care a minimalizat și continuă să minimalizeze riscul coronavirusului.

Pandemia a ucis până în prezent în SUA circa 210.000 de oameni.

×
Subiecte în articol: Trump miting
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close