Antena 3 CNN Externe Donald Trump, întrebat dacă este un lider sincer: „Nu intenționez să fiu nesincer, dar nu vreau ca oamenii să fie disperați”

Donald Trump, întrebat dacă este un lider sincer: „Nu intenționez să fiu nesincer, dar nu vreau ca oamenii să fie disperați”

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a anunțat ,în timpul unui interviu la ABC News, când se va termina pandemia de coronavirus și spus că oamenii vor dobândi o imunitate de grup.

Donald Trump, întrebat dacă este un lider sincer: „Nu intenționez să fiu nesincer, dar nu vreau ca oamenii să fie disperați”
Sursa foto: Hepta
de Diana Dragotescu    |    18 Sep 2020   •   21:20

Președintele american a fost supus unei interviu dur, în care i s-a reproșat modul relaxat în care a tratat coronavirusul, mai ales la început. Trump a mai spus că un lider bun ridică moralul oamenilor, chiar dacă „nu este foarte sincer”, moment în care moderatorul l-a întrebat dacă el este un lider care nu este sincer cu populația. 

„Virusul o să dispară”, a susținut Donald Trump. 

(jurnalist) Asta înseamnă să nu facem nimic? 

„Nu. Virusul o să dispară. O să ne reluăm viața. Nu o să trăim așa, cu spații pustii, oameni izolați. Vreau să văd oameni. Și tu vrei. Vreau să văd meciuri, vreau ca oamenii să facă sport. Virusul o să dispară”, a explicat președintele.  

( jurnalist)  Dar Fauci a spus să fim pregătiți pentru un al doilea val.

„Când Churchill s-a urcat pe o clădire și le-a spus britanicilor: „O să trecm peste asta cu bine. Păstrați-vă calmul”, chiar când naziștii bombardau toată Londra, a fost foarte curajos. Le-a vorbit de pe acoperișul unei clădiri când naziștii aruncau bombe în jur și le-a spus „O să fim în siguranță”. Nu cred că a fost chiar sincer dar le-a ridicat oamenilor moralul, ca un mare lider. 

(jurnalist) Spuneți că este în regulă să nu fiți sincer? 

„Nu intenționez să fiu nesincer, dar nu vreau ca oamenii să fie disperați. O să trecem peste asta cu bine, iar virusul se duce deja. Și proobabil o să dispară și mai repede cu vaccinul. Dar virusul o să se ducă și fără vaccin. Și atunci vom avea o imunitate de grup, o imunitate pe care o obținem cu toții. Asta o să se întâmple”. 
 

×
Subiecte în articol: Donald Trump coronavirus
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close