x close

ALEGERI SUA. Ce petreceri de victorie au pregătit Trump și Clinton

de M.Z.    |    09 Noi 2016   •   00:05
ALEGERI SUA. Ce petreceri de victorie au pregătit Trump și Clinton

ALEGERI SUA. Cei doi candidaţi la preşedinţia SUA, Hillary Clinton şi Donald Trump, se pregătesc complet diferit să îşi sărbătorească eventuala victorie în alegeri. Spre uimirea tuturor, Trump a planificat o petrecere relativ mică, faţă de cea a rivalei sale democrate, potrivit News.ro.

”Este o petrecere privată”, ”Locurile sunt foarte limitate”, ”Dacă primiţi acest e-mail, nu am putut să vă acredităm pentru Petrecerea Victoriei lui Donald J. Trump”, acestea sunt numai câteva dintre răspunsurile primite săptămâna aceasta de sute de persoane – susţinători, critici şi jurnalişti – care au cerut să fie trecuţi pe lista cu invitaţi la petrecerea pe care ar urma să o organizeze Trump marţi, după anunţarea rezultatelor votului.

Hotelul ales de Trump pentru petrecere se află la numai câţiva kilometri de Centrul de Convenţii Jacob K. Javits, cu faimoasa sa sală cu plafon de sticlă, închiriată de democrata Hillary Clinton pentru petrecerea victoriei. Dacă va câştiga, Clinton a planificat o petrecere privată, după cea oficială, la Hotelul Peninsula – la numai câteva sute de metri de Trump Tower.

Citeşte mai multe despre:

Alegeri SUA Hillary Clinton donald trump petrecere
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati