Antena 3 CNN Externe Celebra trupă americană The Killers, huiduită la scenă deschisă după ce a cântat cu un rus la tobe, într-o țară din fosta URSS

Celebra trupă americană The Killers, huiduită la scenă deschisă după ce a cântat cu un rus la tobe, într-o țară din fosta URSS

Membrii trupei The Killers au fost huiduiți la scenă deschisă în timpul unui concert în Georgia.

Celebra trupă americană The Killers, huiduită la scenă deschisă după ce a cântat cu un rus la tobe, într-o țară din fosta URSS
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Aug 2023   •   15:39

Reacția mulțimii a venit după ce solistul Brandon Flowers a invitat un fan rus pe scenă pentru a cânta la tobe.

El a înrăutățit situația după ce a spus că fanii Killers sunt "frați și surori".

Remarca nu a fost gustată de public, în contextul prezenței unui rus pe scenă, și mulți spectatori au părăsit arena pe care se desfășura concertul.

După incident, trupa americană de rock alternativ a revenit cu precizări pe rețelele de socializare într-o postare publicată marți.

Citește și: Florin Salam, internat într-o clinică din străinătate, a fost fotografiat pe patul de spital

"Oameni buni din Georgia, nu a fost niciodată intenția noastră să jignim pe nimeni! Avem o tradiție îndelungată de a invita oameni să cânte la tobe și, de pe scenă, părea că reacția inițială a mulțimii indica acordul ca un fan din public să urce alături de noi.

Recunoaștem că un comentariu, menit să sugereze că toți spectatorii și fanii trupei Killers sunt 'frați și surori', ar putea fi interpretat greșit. Nu am vrut să supărăm pe nimeni și prezentăm scuze. Suntem alături de voi și sperăm să ne întoarcem curând", este mesajul postat de Killers.

Georgia, care și-a câștigat independența față de Rusia în 1991, are o relație tensionată cu vecinul său.

În 2008, rușii au invadat Osetia de Sud, o regiune separatistă georgiană recunoscută ulterior ca independentă de către Moscova.

După declanșarea războiului din Ucraina, numeroși ruși s-au refugiat în Georgia pentru a nu fi trimiși pe front ceea ce a tensionat și mai mult relațiile dintre cele două state.

Foto: The Killers în concert în Canada, la Vancouver, august 2022

×
Subiecte în articol: The Killers rus Georgia
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close