Antena 3 CNN Externe Trupul lui Mari zace de doi ani în frigiderul morgii din Italia! Motivul incredibil pentru care tânăra de 19 ani nu a fost repatriată

Trupul lui Mari zace de doi ani în frigiderul morgii din Italia! Motivul incredibil pentru care tânăra de 19 ani nu a fost repatriată

Trupul lui Mari zace de doi ani în frigiderul morgii din Italia! Motivul incredibil pentru care tânăra de 19 ani nu a fost repatriată
18 Dec 2018   •   21:12

Mariana Tudor Szekereş, a româncă în vârstă de 19 ani, zace de mai bine de doi ani într-o morgă din Italia. Tânăra a fost ucisă şi corpul ei nu a fost repatriat nici acum pentru înmormântare. 

Procurorii nu au ajuns încă la o concluzie în ceea ce priveşte moartea Marianei şi au decis că prelungească ancheta, motiv pentru care trupul ei nu a fost încă repatriat. 

Corpul Mariana Tudor Szekereş se află încă la morga din Salerno, deşi a fost ucisă în 2016. Tânăra a fost supusă la două autopsii, însă până acum nu au reuşi să stabilească cum a avut loc crima.

Un zidar de 36 de ani, Carmine Ferrante, este considerat principalul suspect în cazul Marianei. Acesta este tatăl a 3 copii, şi se spune despre el că ar fi criminal în serie şi condamnat deja în apel la 20 de ani de închisoare pentru uciderea altei tinere.

Procuratura italiană consideră că el este criminalul, în timp ce presa din Italia este de părere că ancheta este departe de a fi soluţionată.

Sursa

 

×
Subiecte în articol: trup corp morga
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close