Antena 3 Externe „O nouă tentativă de puci este posibilă”. Anunțul preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan

„O nouă tentativă de puci este posibilă”. Anunțul preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan

de S.T.    |    22 Iul 2016   •   08:45
„O nouă tentativă de puci este posibilă”. Anunțul preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan
Sursa foto: Foto: Agerpres/Xinhua

LOVITURA DE STAT ÎN TURCIA. Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat că armata va fi restructurată „în foarte scurt timp” pentru a primi „sânge proaspăt”, şi că au existat „deficienţe semnificative” în ce priveşte informaţiile deţinute înaintea tentativei de puci eşuate din 15 iulie.

„Este foarte clar că au existat lacune şi deficienţe semnificative în materie de informaţii, nu are niciun rost să încercăm să o ascundem sau să o negăm. I-am spus acest lucru şefului serviciului de informaţii”, a declarat Erdogan, într-un interviu acordat joi agenţiei Reuters.

LOVITURA DE STAT ÎN TURCIA. Erdogan a estimat că o nouă tentativă de puci este posibilă, dar că aceasta nu ar fi uşoară, pentru că „suntem mai vigilenţi”.

Conform preşedintelui turc, bilanţul celor ucişi în timpul tentativei de puci - excluzându-i pe complotişti - este de 246 de persoane, alţi 2.185 de oameni fiind răniţi în evenimente.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close