Antena 3 CNN Externe Turcia, raiul cumpărăturilor. Cum se negociază în bazarele turceşti

Turcia, raiul cumpărăturilor. Cum se negociază în bazarele turceşti

Pentru pasionaţii de cumpărături, Turcia este, fără îndoială, raiul cumpărăturilor. Aproape orice turist care ajunge în vacanţă nu ratează oportunitatea de a cumpăra fie produse tradiţionale turceşti, fie aur sau articole de lux.

de Andreea Borboros    |    18 Mai 2023   •   09:16

În plin sezon estival, în bazarul din Belek, Antalya, comercianţii se întrec în oferte care mai de care mai avantajoase. Textile, încălţăminte, covoare, aur, dulciuri sau suveniruri, toate pot fi negociate.

În bazarele turceşti, totul se negociază aşa că oricine îşi doreşte să aibă un suvenir sau o amintire pentru cei de acasă o pot obţine doar prin negociere.

Citeşte şi: Canioanele din Turcia, tot mai căutate de turiştii care vor experienţe de neuitat

Spre deosebire de alte destinaţii turistice, Turcia oferă trei variante de shopping, astfel că toata lumea pleacă acasă cu bagajele încărcate.

De departe, cea mai mare bătaie din bazarele turceşti se dă pe aur. În bijuteriile dn resorturile cu pretenţii, preţul gramului de aur este, însă, mult mai mare.

În bazaruri, preţurile sunt pentru toate buzunarele. Acolo, turiştii pot găsi lucruri unice, de calitate şi la un preţ accesibil.

×
Subiecte în articol: turcia bazar Antalya
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close