Antena 3 CNN Externe Turismul sexual, sursă importantă de venituri pentru ţări ca Olanda şi Thailanda (VIDEO)

Turismul sexual, sursă importantă de venituri pentru ţări ca Olanda şi Thailanda (VIDEO)

Turismul sexual, sursă importantă de venituri pentru ţări ca Olanda şi Thailanda (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
15 Aug 2010   •   14:26

În alte ţări, turismul sexual este o sursă importantă de venituri. Din Amsterdam până în Bangkok autorităţile locale încurajează şi promovează acest gen de turism care atrage turiştii.

Amsterdamul este considerat capitala europeană a turismului sexual. Mai ales pentru latura legală a fenomenlui. Red Light District sau Cartierul Roşu este văzut ca cea mai profitabilă piaţă de desfacere a sexului. Milioane de euro se strâng anual pe ideea de libertatea fără limite promovată de capitala olandeză.

Se spune că în Amsterdam trebuie numai să ceri ca să ţi se îndeplinească orice dorinţă. Chiar dacă totul este considerat legal, piaţa şi nu autorităţile stabilesc preţurile plăcerilor olandeze.

Thailanda este destinaţia sexuală cea mai cunoscută în lume. Capitala ţării are cele mai diversificate oferte în materie de sex şi erotism. De la deja celebrul masaj tailandez, la orice tip de plăcere, legală sau mai puţin legală.

Bangkokul devine tot mai căutat datorită barurilor şi localurilor cu specific sexual.

Situaţie diferită în Cuba unde plăcerile le sunt vândute în special turiştilor. Doar o parte nesemnificativă a lucrătorilor sexuali acceptă relaţii cu localnicii.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Olanda bangkok turisti
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close