Antena 3 CNN Externe Turnul Eiffel, închis pentru scurt timp din cauza unui bărbat care a ameninţat că se aruncă în gol

Turnul Eiffel, închis pentru scurt timp din cauza unui bărbat care a ameninţat că se aruncă în gol

Turnul Eiffel, închis pentru scurt timp din cauza unui bărbat care a ameninţat că se aruncă în gol
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    18 Iun 2013   •   20:15

Accesul publicului în Turnul Eiffel a fost interzis timp de peste două ore, marţi, din cauza unui bărbat care, înainte să fie reţinut, a ameninţat că se va arunca în gol de pe obiectivul turistic cel mai vizitat din Paris, au anunţat surse din cadrul poliţiei, relatează AFP, potrivit Mediafax.

Sursa citată notează că un bărbat „instabil psihic”, care este de 30 de ani şi cetăţean polonez, „a solicitat prezenţa camerelor de filmat”.

Bărbatul a fost observat la o înălţime de aproximativ 300 de metri în timp ce încerca să urce la etajul al treilea prin armăturile de oţel ale construcţiei.

În cele din urmă, el a fost evacuat de Grupul de intervenţie şi recunoaştere în medii periculoase, a precizat un purtător de cuvânt al pompierilor.

Autorităţile nu au întâmpinat rezistenţă din partea bărbatului, care, după ce a fost reţinut, a fost preluat de echipa medicală a pompierilor şi un psiholog.

Ghişeele de vânzare a biletelor, suspendate din momentul începerii evacuării, au fost redeschise la puţin timp după efectuarea reţinerii.

×
Subiecte în articol: Turnul Eiffel paris
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close