Antena 3 CNN Externe Ucigaşul jurnaliştilor din SUA a murit la spital, după ce s-a împuşcat în cap. Cine era Bryce Williams

Ucigaşul jurnaliştilor din SUA a murit la spital, după ce s-a împuşcat în cap. Cine era Bryce Williams

Ucigaşul jurnaliştilor din SUA a murit la spital, după ce s-a împuşcat în cap. Cine era Bryce Williams
Sursa foto: foto: heavy.com
26 Aug 2015   •   21:27
UPDATE 21.25 - Bryce Williams, autorul atacului din Virginia, a murit la spital, după ce s-a împuşcat în cap, încolţit fiind de poliţişti, informează mirror.co.uk.

____
Bryce Williams, autorul atacului de miercuri, din statul american Virginia, soldat cu moartea a doi jurnalişti, s-a împuşcat în cap, informează surse oficiale, citate de mirror.co.uk.

"Suspectul în cazul atacului s-a împuşcat şi este în stare critică", a comunicat Poliţia statului Virginia. Bărbatul fusese blocat de poliţie pe Autostrada I-66, în zona Fauquier. Fiind încercuit de poliţie, suspectul s-a împuşcat în cap.

Numele real al lui Bryce Williams, în vârstă de 41 de ani, este Vester Lee Flanagan.

IMAGINI CU ATACUL LANSAT DE BRYCE WILLIAMS

Mai multe surse susţin că Bryce Williams a ajuns în stare gravă la spital.

Potrivit thinkprogress.org, Bryce Williams a fost angajat al staţiei WDBJ7 TV din aprilie 2012, până în septembrie 2013.

Pe 12 august, Bryce Williams a postat pe contul său de Twitter un colaj de fotografii care, scria el, îi spune povestea vieţii sale.

Doi reporteri TV din Statele Unite ale Americii au fost împuşcaţi mortal în timpul unei relatări LIVE din Virginia, anunţă BBC
. Reporterul Alison Parker, în vârstă de 24 de ani, şi cameramanul Adam Ward, în vârstă de 27 de ani, de la WDBJ7 TV, au fost ucişi în timpul unui interviu realizat în Moneta, Bedford County

×
Subiecte în articol: SUA Virginia
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close