Ucisă de băutura pe care tu o consumi zi de zi. A lăsat 8 copii fără mamă pentru o plăcere banală

de L.D.    |    20 Apr 2012   •   09:23
Ucisă de băutura pe care tu o consumi zi de zi. A lăsat 8 copii fără mamă pentru o plăcere banală foto: stuff.co.nz

O femeie a murit după ce a consumat zilnic 4 sticle mari de Coca Cola timp de 8 ani. Ea a lăsat în urmă 8 copii, ce vor fi crescuţi de partenerul ei de viaţă.

Natasha Harris a murit la vârsta de 30 de ani în locuinţa sa, relatează mirror.co.uk.

Femeia era dependentă de Coca-Cola şi "îşi pierdea minţile" dacă nu dispunea de băutura respectivă în fiecare zi.

Partenerul ei de viaţă, Christopher Hodgkinson, a mărturisit că Natasha consuma zilnic cel puţin 10 litri de Coca Cola: "Cumpăram 4 sticle de 2.5 litri de Cola în fiecare zi pentru Natasha. Primul lucru pe care îl făcea dimineaţa era să bea Cola şi îşi încheia ziua cu un pahar de Cola în pat", a declarat Hodgkinson.

Bărbatul susţine că nu a ştiut că respectiva băutură poate fi dăunătoare sănătăţii, dar că este convins acum că Natasha a fost omorâtă de Coca-Cola. "Nu m-am gândit niciodată că ar putea să îi facă rău. E ca şi cum ai bea apă. Nu m-am gândit că o băutură te poate ucide. A băut o grămadă de Coca-Cola în ultimii şapte sau opt ani", a precizat el.

Lui Christopher i s-a spus că femeia ar fi murit în urma unui anevrism aortic cauzat de consumul mare de Coca-Cola. Investigaţiile medicale au arătat că decesul ar fi fost provocat de o disfuncţie cardiacă.

Autopsia, efectuată după moartea femeii, nu a stabilit cauza morţii.

x close