Antena 3 CNN Externe Ucraina amenință că va distruge podul care face legătură cu Crimeea | Serviciile secrete au documentația tehnică detaliată a acestuia

Ucraina amenință că va distruge podul care face legătură cu Crimeea | Serviciile secrete au documentația tehnică detaliată a acestuia

Ucraina a lăsat impresia joi că ameninţă să atace podul construit de ruşi peste Strâmtoarea Kerci, care face legătura cu peninsula Crimeea. Ofițerii de informații ucraineni au publicat documentația tehnică detaliată cu privire la construcția Podului Crimeea.

Ucraina amenință că va distruge podul care face legătură cu Crimeea | Serviciile secrete au documentația tehnică detaliată a acestuia
Sursa foto: Twitter/AlexKhrebet
de Alexandra Ionescu    |    17 Iun 2022   •   10:11

„A fost primită documentația tehnică detaliată a „Podului Crimeea”.

Cercul interior al lui Putin vorbește despre securitatea „garantată” a Podului Crimeei. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, susține că armata rusă deține controlul total asupra situației.

Cu toate acestea, este dificil să luați în serios declarații despre siguranța completă a persoanelor care nu sunt în măsură să asigure păstrarea documentației tehnice a unei facilități strategice.

În special, vorbim despre documentația tehnică „Construirea unui pasaj de transport prin strâmtoarea Kerci”, a declarat Direcția Principală de Informații a Ucrainei.

Documentul conține informații detaliate despre teren, suprafața drumului, despre structurile antialunecare, intrări și ieșiri și întreaga infrastructură a complexului.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că securitatea Podului Crimeei, care leagă peninsula ocupată de Rusia de Teritoriul Krasnodar, este garantată de armată, informează Pravda.

×
Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina pod Crimeea
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close