Antena 3 CNN Externe Ucraina vrea să oprească tancurile ruseşti prin metode rudimentare. A săpat TRANŞEE pe 600 km de graniţă

Ucraina vrea să oprească tancurile ruseşti prin metode rudimentare. A săpat TRANŞEE pe 600 km de graniţă

Ucraina vrea să oprească tancurile ruseşti prin metode rudimentare. A săpat TRANŞEE pe 600 km de graniţă
25 Apr 2014   •   16:59

Aproximativ 600 de kilometri de la graniţa cu Rusia au fost consolidaţi cu şanţuri adânci şi mijloace de contracarare a unei eventaule invazii.

"Au fost amenajate peste 600 de kilometri de şanţuri şi alte obstacole pentru contracararea posibilă a penetrării forţelor armate inamice pe teritoriul Ucrainei", a spus purtătorul de cuvânt al Serviciului de Frontieră al Ucrainei, Oleg Slobodean, citat de Interfax-Ucraina.

Potrivit oficialului de la Kiev, situaţia la frontiera de stat pe sectoarele ruso-ucrainene şi în limita frontierei administrative între Crimeea şi regiunea Herson, nu s-a schimbat în mod semnificativ.

"Situaţia rămâne tensionată, dar stabilă şi controlabilă. Nu s-au înregistrat Cazuri de încălcare a frontierei de stat de grupuri organizate de persoane în scopul de a destabiliza situaţia din ţară", a adăugat Slobodean.

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a avertizat că forţele armate ruse vor ataca Ucraina, dacă nu vor fi respectate interesele Federaţiei Ruse şi a cetăţenilor săi.

×
Subiecte în articol: Serghei Lavrov granita
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close