Antena 3 CNN Externe Ultima zi de vizită a Papei Benedict al XVI-lea în Germania

Ultima zi de vizită a Papei Benedict al XVI-lea în Germania

Ultima zi de vizită a Papei Benedict al XVI-lea în Germania
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Sep 2011   •   15:38

Peste 10.000 de pelerini au asistat la o slujbă oficiată de Papa Benedict al XVI-lea în oraşul german Freiburg, în ultima zi a Suveranului Pontif în Germania. Au fost printre ultimele momente solemne ale turneului de patru zile al Sfântului Părinte în ţara sa natală.

Un aeroport din oraşul german Frieburg a fost gazda uneia dintre cele mai urmărite slujbe ale turneului de 4 zile a Suveranului Pontif în Germania. O orchestră a acompaniat slujba Papei Benedict al XVI-lea.

Suveranul Pontif a fost primit cu entuziasm de 30.000 de oameni, la câteva ore după incidentul din Erfurt, când un bărbat a tras trei focuri cu o carabină cu aer comprimat într-un agent de securitate, în apropierea locului unei slujbe oficiate de Sfântul Părinte.

În cuvântarea sa, Benedict al XVI-lea a mulţumit divinităţii pentru libertatea şi democraţia care domnesc acum în ţara sa natală, deşi a fost întâmpinat cu proteste şi nemulţumire în oraşele prin care a trecut.

De-a lungul turneului de patru zile, Papa Benedict al XVI-lea s-a întâlnit cu membrii tuturor cultelor din Germania şi a vorbit, în spatele uşilor închise, cu victimele abuzurilor preoţilor catolici pedofili.



×
Subiecte în articol: Germania vizita
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close