Antena 3 CNN Externe Ultimele cuvinte ale Halynei Hutchins, după ce a fost împușcată de Alec Baldwin: ”Asta nu a fost bine...”

Ultimele cuvinte ale Halynei Hutchins, după ce a fost împușcată de Alec Baldwin: ”Asta nu a fost bine...”

A fost realizată o amplă reconstituire a ceea ce s-a întâmplat pe platourile de filmare ale western-ului ”Rust”. Potrivit martorilor, directorul de imagine, Halyna Hutchins, a fost auzită spunând ”asta nu a fost bine”, după ce a fost împușcată.

Ultimele cuvinte ale Halynei Hutchins, după ce a fost împușcată de Alec Baldwin: ”Asta nu a fost bine...”
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    02 Noi 2021   •   23:43

Au apărut noi informații cu privire la evenimentele care s-au petrecut imediat după ce actorul Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe directorul de film Halyna Hutchins și l-a rănit pe regizorul Joel Souza, pe platourile de filmare a lui Rust.

Incidentul a avut loc pe 21 octombrie. Cu doar câteva secunde înainte, Baldwin a fost văzut punând mâna pe revolverul său Colt 45 pentru a se pregăti să filmeze scena.

În momentul respectiv, el li s-a adresat lui Hutchins și celorlalți membri ai echipei de filmare, spunându-le: ”Deci, bănuiesc că o să scot ăsta afară, trag, și 'Bang!”, scrie Los Angeles Times, citat de Newsweek.

Publicația a realizat o amplă reconstituire a evenimentelor. Au fost intervievați martori oculari, 14 membri ai echipei ”Rust”, au fost analizate mesaje, e-mailuri și comunicări interne din cadrul echipei de producție.

Arma pe care Baldwin o avea în mână trebuia să fie încărcată cu gloanțe false și să nu conțină praf de pușcă. A tras, totuși, un glonț real.

Ce a urmat au fost scene de haos și panică. Glonțul trecut prin pieptul Halynei și s-a înfipt în umărul regizorului. 

„Ce naiba s-a întâmplat?”, a urlat în mod repetat Baldwin. Hutchins, care a fost lovită direct de glonț, a căzut în brațele unui electrician. Sângele îi curgea șiroaie din piept.

În spatele ei, Souza, care a fost lovit la umăr după ce glonțul a străbătut corpul lui Hutchins, a țipat: „Ce naiba a fost asta? Arde!”

Mai mulți membri ai echipei de producție au alergat spre Hutching, încercând să oprească sângerarea. Un operator de sunet și-a amintit că s-a uitat în ochii lui Hutchins, în timp ce directorul de imagine a putut fi auzit spunând: „Asta nu a fost bine. Nu a fost bine deloc”.

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close