Antena 3 CNN Externe Un actor de Oscar a donat 1.000.000 de dolari pentru campania lui Obama. Cine este artistul

Un actor de Oscar a donat 1.000.000 de dolari pentru campania lui Obama. Cine este artistul

Un actor de Oscar a donat 1.000.000 de dolari pentru campania lui Obama. Cine este artistul
Sursa foto: Foto: Intact Imagea/EPA
de M.Z.    |    19 Iul 2012   •   16:34

Actorul american Morgan Freeman a donat un milion de dolari organizaţiei care coordonează şi finanţează campania electorală a preşedintelui Barack Obama.

Freeman, care este un simpatizant de mulţi ani al Partidului Democrat şi susţinător al preşedintelui Obama, a decis să facă o donaţie comitetului Priorities USA Action din cadrul acestei formaţiuni politice americane, care coordonează şi finanţează campania electorală a actualului preşedinte american.

"Obama a decis încheierea operaţiunilor de luptă în Irak, a implementat reforme considerabile pe Wall Street, a salvat industria auto americană şi a protejat serviciile medicale pentru orice american care suferă de o maladie preexistentă. El a recunoscut egalitatea completă între toţi fraţii şi surorile noastre (referire la drepturile civile ale homosexualilor şi lesbienelor - n.r.) şi a numit în funcţie femei cu o pregătire profesională impresionantă la Curtea Supremă", a declarat Morgan Freeman, informează contactmusic.com, potrivit Mediafax.

În noiembrie, americanii vor merge din nou la urne, iar multe staruri de la Hollywood s-au hotărât să sprijine prin diverse metode campania electorală a actualului preşedinte al Statelor Unite, Barack Obama, prin care acesta încearcă să obţină un al doilea mandat de patru ani la Casa Albă.

Morgan Freeman, care a cunoscut succesul în cinema după ce a trecut de vârsta de 50 de ani, a primit, în februarie 2005, premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar, pentru prestaţia din "O fată de milioane (Million Dollar Baby)", de Clint Eastwood.

Actorul a mai fost nominalizat la Oscar pentru rolurile din "Strada (Street Smart)", "Şoferul Doamnei Daisy (Driving Miss Daisy)", "Închisoarea Îngerilor (The Shawshank Redemption)" şi "Neînfrânt (Invictus)".




×
Subiecte în articol: Barack Obama donatie campanie electorala
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close