Antena 3 Externe Un actor de Oscar a donat 1.000.000 de dolari pentru campania lui Obama. Cine este artistul

Un actor de Oscar a donat 1.000.000 de dolari pentru campania lui Obama. Cine este artistul

de M.Z.    |    19 Iul 2012   •   16:34
Un actor de Oscar a donat 1.000.000 de dolari pentru campania lui Obama. Cine este artistul
Sursa foto: Foto: Intact Imagea/EPA

Actorul american Morgan Freeman a donat un milion de dolari organizaţiei care coordonează şi finanţează campania electorală a preşedintelui Barack Obama.

Freeman, care este un simpatizant de mulţi ani al Partidului Democrat şi susţinător al preşedintelui Obama, a decis să facă o donaţie comitetului Priorities USA Action din cadrul acestei formaţiuni politice americane, care coordonează şi finanţează campania electorală a actualului preşedinte american.

"Obama a decis încheierea operaţiunilor de luptă în Irak, a implementat reforme considerabile pe Wall Street, a salvat industria auto americană şi a protejat serviciile medicale pentru orice american care suferă de o maladie preexistentă. El a recunoscut egalitatea completă între toţi fraţii şi surorile noastre (referire la drepturile civile ale homosexualilor şi lesbienelor - n.r.) şi a numit în funcţie femei cu o pregătire profesională impresionantă la Curtea Supremă", a declarat Morgan Freeman, informează contactmusic.com, potrivit Mediafax.

În noiembrie, americanii vor merge din nou la urne, iar multe staruri de la Hollywood s-au hotărât să sprijine prin diverse metode campania electorală a actualului preşedinte al Statelor Unite, Barack Obama, prin care acesta încearcă să obţină un al doilea mandat de patru ani la Casa Albă.

Morgan Freeman, care a cunoscut succesul în cinema după ce a trecut de vârsta de 50 de ani, a primit, în februarie 2005, premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar, pentru prestaţia din "O fată de milioane (Million Dollar Baby)", de Clint Eastwood.

Actorul a mai fost nominalizat la Oscar pentru rolurile din "Strada (Street Smart)", "Şoferul Doamnei Daisy (Driving Miss Daisy)", "Închisoarea Îngerilor (The Shawshank Redemption)" şi "Neînfrânt (Invictus)".
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close