Antena 3 CNN Externe Un adolescent din Pennsylvania şi-a ucis un coleg şi şi-a făcut selfie cu cadavrul acestuia

Un adolescent din Pennsylvania şi-a ucis un coleg şi şi-a făcut selfie cu cadavrul acestuia

Un adolescent din Pennsylvania şi-a ucis un coleg şi şi-a făcut selfie cu cadavrul acestuia
Sursa foto: Foto: breitbart.com
de S.T.    |    09 Feb 2015   •   22:06

Un adolescent din statul american Pennsylvania a fost acuzat că şi-a ucis un coleg de clasă şi a făcut o fotografie "selfie" alături de cadavrul victimei, relatează Washington Post.
   
Autorităţile au afirmat că Maxwell Marion Morton, în vârstă de 16 ani, l-a împuşcat mortal pe Ryan Mangan în cap. Ulterior, acesta şi-a făcut o fotografie cu cadavrul victimei, pe care a încărcat-o pe Snapchat, o aplicaţie pentru mobil care le permite utilizatorilor să trimită imagini ce sunt şterse la câteva secunde după ce au fost primite, potrivit Pittsburgh Tribune-Review.
   
Morton a trimis imaginea unui prieten, care a salvat-o în telefonul său înainte ca aceasta să fie ştearsă. Prietenul i-a arătat fotografia mamei sale, care a predat-o poliţiei.
   
"Poliţia a primit o copie a fotografiei care înfăţişează victima stând pe scaun cu o plagă împuşcată la cap", afirmă un afidavit al poliţiei. "Aceasta înfăţişează şi un bărbat de culoare care îşi face selfie, cu faţa înspre cameră şi cu victima în spate", adaugă documentul, precizând că fotografia avea în partea de sus numele "Maxwell".
   
Cadavrul lui Mangan a fost descoperit de mama sa, care a anunţat poliţia, potrivit Pittsburgh Post-Gazette.
   
Morton a mărturisit că l-a ucis pe Mangan după ce poliţia a descoperit un pistol în locuinţa sa, potrivit Tribune-Review. El a fost pus sub acuzare ca adult pentru crimă şi posesie ilegală a unei arme de foc.
   
Procurorul districtual John Peck a declarat pentru Tribune-Review că în cei 30 de ani de carieră nu s-a confruntat niciodată cu un ucigaş care să îşi fi făcut fotografie cu victima. "Nu am mai văzut aşa ceva până acum, dar a fost o dovadă care a condus ancheta către acuzat", a explicat el.

×
Subiecte în articol: Pennsylvania selfie crima
Parteneri
Horoscop 27 septembrie 2023. Berbecii vindecă răni din trecut
x close