Antena 3 CNN Externe Un alt atac armat a zguduit SUA. Un student a început să tragă într-un campus din Texas. Erau 10.000 de elevi acolo

Un alt atac armat a zguduit SUA. Un student a început să tragă într-un campus din Texas. Erau 10.000 de elevi acolo

Un alt atac armat a zguduit SUA. Un student a început să tragă într-un campus din Texas. Erau 10.000 de elevi acolo
de O.P.    |    23 Ian 2013   •   06:09

Un nou atac armat a cutremurat America! Trei persoane au fost rănite, după ce un student a deschis focul la un campus din Texas. Martorii susţin că atacatorul a avut o discuţie aprinsă cu victimele sale, chiar înainte de atac. Oamenii legii au fost alertaţi de apelurile disperate ale martorilor.

Incidentul a avut loc într-un campus studenţesc din Texas, în jurul orei prânzului. Doi bărbaţi au ajuns în stare critică la spital, după ce un student i-a împuşcat, în urma unei altercaţii. Un alt bărbat, un îngrijitor al instituţiei, a fost rănit în ploaia de gloanţe.

Zeci de poliţişti au sosit imediat la faţa locului, după ce au fost alertaţi de apelurile disperate la serviciul de urgenţă. În timp ce mulţi elevi au început să fugă de la faţa locului, majoritatea au preferat să se adăpostească în clase.

După două ore, oamenii legii au reuşit să îl prindă pe principalul suspect în acest caz, însă nu au oferit informaţii despre acesta.

Incidentul a ajuns imediat şi în mediul online şi a fost publicat, sub formă de alertă, pe site-ul oficial al campusului. La momentul altercaţiei, în campus se aflau peste 10 mii de oameni.




×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close