Antena 3 CNN Externe Un alt avion de pasageri zbura în apropiere de aeronava malaysiană doborâtă în estul Ucrainei

Un alt avion de pasageri zbura în apropiere de aeronava malaysiană doborâtă în estul Ucrainei

Un alt avion de pasageri zbura în apropiere de aeronava malaysiană doborâtă în estul Ucrainei
Sursa foto: Foto: votepine.com
04 Aug 2014   •   16:48

Un avion de pasageri al companiei Singapore Airlines (SIA) se afla la câteva minute distanţă de aeronava Boeing a Malaysia Airlines, în momentul prăbuşirii în estul Ucrainei, pe 17 iulie, anunţă ministrul Transporturilor din Singapore, Lui Tuck, citat de AFP.
   
Avionul, care zbura de la Copenhaga spre Singapore (Cursa SQ351) se afla la 90 de kilometri de Boeingul companiei Malaysia Airlines.
   
"În momentul în care Cursa MH17 a fost doborâtă, Zborul SQ351, decolat de la Copenhaga, se afla la distanţa de circa 90 de kilometri", a precizat Lui.
   
"În acel moment, nu existau restricţii la zborurile la altitudini de peste 10.000 de metri şi nu existau informaţii despre eventuale ameninţări la această înălţime", a explicat ministrul Transporturilor din Singapore.
   
Potrivit presei, un avion al companiei Air India zbura la circa 25 de kilometri de aeronava malaysiană prăbuşită în estul Ucrainei.
   
AICI INFORMAŢII DESPRE AVIONUL DOBORÂT ÎN UCRAINA

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-a prăbuşit pe 17 iulie în apropierea localităţii Grabovo, la 50 de kilometri de Doneţk, într-o zonă în care au loc confruntări între forţele ucrainene şi separatiştii proruşi. Cursa MH17 zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur şi avea la bord 298 de pasageri şi membri ai echipajului. Toate persoanele aflate la bord au murit.
   

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close