Antena 3 Externe Un altfel de Miami Vice! Doi poliţişti s-au luat la bătaie în mijlocul străzii

Un altfel de Miami Vice! Doi poliţişti s-au luat la bătaie în mijlocul străzii

de G.C.P    |    16 Iul 2014   •   13:30
Un altfel de Miami Vice! Doi poliţişti s-au luat la bătaie în mijlocul străzii

Doi poliţişti din Miami sunt anchetaţi după o altercaţie fizică. Bătaia dintre cei doi a fost înregistrată de o cameră amplasată pe bordul unei maşini.

Agentul în uniformă este Marcel Jackson, iar camera este amplasată în maşina lui civilă, chiar dacă acest lucru este interzis de legislaţie.
El l-a oprit în trafic pe Lt. David Ramras, iar apoi a izbucnit conflictul fizic.

Imediat după ce maşina ofiţerului superior a oprit, Jackson a chemat prin staţie ajutoare. Toţi s-au năpustit asupra lui Ramras şi l-au imobilizat cu faţa la pământ. Ulterior, după un schimb dur de replici, poliţiştii şi-au dat seama că au de-a face cu un coleg de-al lor. Şi ce mai "coleg"... După ce s-a identificat, Ramras a dovedit că este locotenent în Departamentul de Afaceri Interne.


Jackson spune că Ramras a refuzat iniţial să oprească, el fiind urmărit pentru depăşirea vitezei regulamentare.
Potrivit lui Jackson, ofiţerul s-a răstit la agentul în uniformă: "Treci dracu` la tine-n maşină! Ai habar cu cine stai de vorbă?", transmite postul WTVJ-TV.

"Nu, nu ştiu cine eşti frate, nu sări la mine. Nu-mi pasă dacă eşti locotenent sau altceva. Ai depăşit viteza!", spune agentul Jackson că a răspuns.

Departamentul de Poliţie din Miami investighează acest incident. Lt. Ramras a fost trimis pe alt post, iar Jackson a fost suspendat, cu plată, relatează Miami Herald.

"Este o ruşine! Este foarte urât să vezi cum un poliţist în uniformă se bate cu un poliţist în haine civile, chiar în mijlocul străzii. Din fericire, avem de-a face cu un caz izolat şi nu reprezintă conduita ofiţerilor şi agenţilor din departementul nostru", spune şi primarul Tomás Regalado, citat de aceeaşi sursă.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close