Antena 3 CNN Externe Un altfel de Miami Vice! Doi poliţişti s-au luat la bătaie în mijlocul străzii

Un altfel de Miami Vice! Doi poliţişti s-au luat la bătaie în mijlocul străzii

Un altfel de Miami Vice! Doi poliţişti s-au luat la bătaie în mijlocul străzii
16 Iul 2014   •   13:30

Doi poliţişti din Miami sunt anchetaţi după o altercaţie fizică. Bătaia dintre cei doi a fost înregistrată de o cameră amplasată pe bordul unei maşini.

Agentul în uniformă este Marcel Jackson, iar camera este amplasată în maşina lui civilă, chiar dacă acest lucru este interzis de legislaţie.
El l-a oprit în trafic pe Lt. David Ramras, iar apoi a izbucnit conflictul fizic.

Imediat după ce maşina ofiţerului superior a oprit, Jackson a chemat prin staţie ajutoare. Toţi s-au năpustit asupra lui Ramras şi l-au imobilizat cu faţa la pământ. Ulterior, după un schimb dur de replici, poliţiştii şi-au dat seama că au de-a face cu un coleg de-al lor. Şi ce mai "coleg"... După ce s-a identificat, Ramras a dovedit că este locotenent în Departamentul de Afaceri Interne.


Jackson spune că Ramras a refuzat iniţial să oprească, el fiind urmărit pentru depăşirea vitezei regulamentare.
Potrivit lui Jackson, ofiţerul s-a răstit la agentul în uniformă: "Treci dracu` la tine-n maşină! Ai habar cu cine stai de vorbă?", transmite postul WTVJ-TV.

"Nu, nu ştiu cine eşti frate, nu sări la mine. Nu-mi pasă dacă eşti locotenent sau altceva. Ai depăşit viteza!", spune agentul Jackson că a răspuns.

Departamentul de Poliţie din Miami investighează acest incident. Lt. Ramras a fost trimis pe alt post, iar Jackson a fost suspendat, cu plată, relatează Miami Herald.

"Este o ruşine! Este foarte urât să vezi cum un poliţist în uniformă se bate cu un poliţist în haine civile, chiar în mijlocul străzii. Din fericire, avem de-a face cu un caz izolat şi nu reprezintă conduita ofiţerilor şi agenţilor din departementul nostru", spune şi primarul Tomás Regalado, citat de aceeaşi sursă.
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close