Antena 3 CNN Externe Un american a împuşcat cel puţin 9 oameni şi apoi s-a sinucis (VIDEO)

Un american a împuşcat cel puţin 9 oameni şi apoi s-a sinucis (VIDEO)

Un american a împuşcat cel puţin 9 oameni şi apoi s-a sinucis (VIDEO)
11 Mar 2009   •   11:58

Un american a ucis cel puţin nouă persoane şi apoi şi-a pus capăt zilelor în statul Alabama, din SUA, informează BBC. Deocamdată nu se cunoaşte numărul exact al victimelor, CNN anunţând că 11 persoane ar fi decedat în urma incidentului. Atacatorul a deschis focul în două oraşe situate în sudul statului Alabama. Oficialităţile americane au declarat că au avut loc cel puţin patru incidente separate în care atacatorul a tras focuri de armă.

Acesta a avut ca ţintă casele oamenilor, o benzinărie, magazine şi vehicule din oraşele Samson şi Geneva, apropiate de graniţa cu statul Florida.

Cinci persoane au fost ucise într-o singură casă. Se presupune că mai multe victime ar fi înrudite cu atacatorul. Atacatorul nu a fost identificat oficial, însă presa locală a afirmat că s-ar numi Michael McLendon.

Într-o casă din oraşul Samson poliţia a descoperit, marţi, cadavrele a patru adulţi şi un copil, care au fost împuşcaţi. Ulterior, au fost descoperite alte două corpuri în două case din apropiere.

"Se pare că atacatorul a părăsit locul, a luat-o pe drumul 52 unde a tras asupra unei maşini a unui poliţist de stat, lovind maşina de şapte ori, iar poliţistul a fost rănit uşor din cauza geamului spart", potrivit unui comunicat emis de departamentul securităţii publice, citat de AFP.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: american alabama impuscaturi
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close