Antena 3 CNN Externe Un american atrage atenţia asupra rasismului din Israel

Un american atrage atenţia asupra rasismului din Israel

Un american atrage atenţia asupra rasismului din Israel
25 Ian 2013   •   15:08

Rapoarte recente susţin că sistemul sanitar israelian prescrie intenţionat medicamente periculoase de control al sarcinii, pentru femeile de culoare, în scopul de a diminua numărul acestei populaţii.

Conform informaţiilor furnizate de Press TV, centrele medicale folosesc contraceptivul Depo Provera, o metodă medicamentoasă care este considerată insuficient testată.
57% dintre femeile care folosesc acest contraceptiv injectabil sunt femei de culoare, iar acestea nu sunt complet informate de efectele secundare rezultate în urma acestui tratament.

Cele mai multe persoane de culoare din Israel sunt sărace, fără vreun adăpost stabil şi de foarte multe ori sunt persecutate sau discriminate.

Randy Short, membru fondator al Organizaţiei pentru Apărarea Drepturilor şi a Demnităţii Umane din SUA, spune că Israelul tratează diferenţiat persoanele de culoare.



"Opriţi rasismul din Israel! Închisorile din Israel sunt pline de africani. Aceştia sunt ţinuţi chiar şi într-o tabără special amenajată din Peninsula Sinai", a menţionat Short, pentru aceeaşi sursă.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close