Antena 3 CNN Externe Un american şi-a aruncat fetiţa de pe pod, pentru că se certase cu mama ei (VIDEO)

Un american şi-a aruncat fetiţa de pe pod, pentru că se certase cu mama ei (VIDEO)

Un american şi-a aruncat fetiţa de pe pod, pentru că se certase cu mama ei (VIDEO)
Sursa foto: copil
18 Feb 2010   •   10:00

Crimă revoltătoare în Statele Unite. Un bărbat a mărturisit poliţiei că şi-a aruncat fetiţa de numai trei luni, de pe un pod, în apele îngheţate ale unui râu. Individul dorea astfel să se răzbune pe mama fetiţei, care nu mai voia să aibă de-a face cu el. Poliţia a desfăşurat o amplă operaţiune de căutare, dar nici urmă de copil.

Marţi după amiază, Şamsiddi Abdur-Raheem a intrat cu forţa în apartamentul unde se afla micuţa Zara, în grija bunicii sale. A smuls copilul şi a fugit cu el, deşi bunica, în vârstă de 60 de ani, a încercat cu disperare să se opună. Femeia s-a aşezat în faţa maşinii şi a fost chiar lovită de maşină atunci când a părăsit zona, cu copilul la bord.

Bunica a alertat poliţia, dar individul nu a fost reţinut decât după mai bine de patru ore. Iar Zara dispăruse fără urmă. Abdur-Raheem a mărturisit atunci că o aruncase în râu.

Căutările au început imediat, cu zeci de poliţişti, bărci şi elicoptere, dar nu au dat niciun rezultat şi au fost suspendate la căderea serii. Mama fetiţei se ascunde de reporteri, iar membrii familiei şi prietenii sunt disperaţi.



Antena 3

×
Subiecte în articol: copil pod fetita SUA
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close