Antena 3 CNN Externe Un american şi-a împuşcat familia şi apoi s-a sinucis, pentru că şi-a pierdut locul de muncă (VIDEO)

Un american şi-a împuşcat familia şi apoi s-a sinucis, pentru că şi-a pierdut locul de muncă (VIDEO)

Un american şi-a împuşcat familia şi apoi s-a sinucis, pentru că şi-a pierdut locul de muncă (VIDEO)
Sursa foto: Politie
28 Ian 2009   •   15:44

Criza financiară face noi victime în SUA. Un bărbat din Los Angeles şi-a împuşcat soţia şi pe cei cinci copii, iar apoi s-a sinucis. Americanul a recurs la acest gest după ce atât el, cât şi soţia sa, au rămas fără un loc de muncă.
Totul s-a petrecut marţi seară, într-un orăşel de lângă Los Angeles. Ervin Lupoe, tată a cinci copii, a scris unui post de televiziune ce avea de gând să facă. Deşi jurnaliştii au alertat imediat poliţia, a fost prea târziu.
"Trecea printr-o perioadă foarte grea la serviciu, aşa a spus în scrisoarea de două pagini. Avea probleme la serviciu şi asta l-a determinat să se sinucidă şi să îşi omoare întreaga familie", a declarat unul dintre anchetatori.
Vecinii sunt şocaţi şi spun că bărbatul nu trebuia să recurgă la un gest atât de disperat din cauza problemelor financiare.
"Incredibil! Încă o familie a murit pentru asta. Nu se poate să se tot întâmple aşa ceva. Trebuie să fim puternici în faţa problemelor economice, doar am mai trecut prin asta. Trebuie să mergem înainte. În mod sigur, bărbatul era slab", susţine unul dintre vecini.
Primarul Los-Angeles-ului a fost şi el şocat de tragedie.
"Nu există cuvinte pentru a descrie această tragedie. Nu avem cum să înţelegem acest gest. Pot spune că nu cunosc pe nimeni care să înţeleagă cum poate cineva să îşi ia soarta în propriile mâini printr-un gest atât de disperat", a declarat Antonio Villaraigosa, primarul Los Angeles-ului.
Se pare că gestul său a fost unul premeditat. În urmă cu o săptămână, americanul şi-a retras copiii de la şcoala din localitate şi le-a spus tuturor că familia urma să se mute într-un alt stat. Apoi, după ce a planificat totul, şi-a împuşcat familia.

Antena 3

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close