Antena 3 CNN Externe Un antiregalist convins care a vrut să arunce cu excremente de animale în prinţul Charles a fost amendat

Un antiregalist convins care a vrut să arunce cu excremente de animale în prinţul Charles a fost amendat

Un neozeelandez a fost condamnat la o amendă de 126 de euro, plus cheltuieli de judecată, pentru că a vrut să arunce cu excremente de animale în prinţul Charles şi soţia sa Camilla.

Un antiregalist convins care a vrut să arunce cu excremente de animale în prinţul Charles a fost amendat
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
de S.T.    |    20 Mai 2013   •   18:21

Incidentul a avut loc în timpul vizitei lor în Noua Zeelandă, în noiembrie 2012, scrie AFP.

Sam Bracanov, în vârstă de 74 de ani, descris de poliţie ca un "antiregalist cunoscut", a fost arestat cu puţin timp înainte ca Charles şi Camilla să meargă să se întâlnească cu mulţimea pe faleză, la Auckland.

Septuagenarul a fost condamnat luni la plata unei amenzi de 200 de dolari neozeelandezi (126 de euro), plus 132 de dolari neozeelandezi cheltuieli de judecată, potrivit site-ului de Internet al publicaţiei New Zealand Herald.

După o primă înfăţişare în faţa justiţiei, bărbatul a anunţat că intenţiona să protesteze faţă de poziţia privilegiată a moştenitorului tronului, arucând cu excremente de cal amestecate cu apă.

Bărbatul, care este pensionar, îşi va plăti amenda printr-o plată săptămânală de zece dolari neozeelandezi, a anunţat Radio New Zealand.

×
Subiecte în articol: amenda printul Charles
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close