Antena 3 CNN Externe Un artist din corul Armatei Roșii a scăpat de moarte, după ce nu a fost lăsat să se îmbarce în zborul spre Siria, din cauză că îi expirase pașaportul

Un artist din corul Armatei Roșii a scăpat de moarte, după ce nu a fost lăsat să se îmbarce în zborul spre Siria, din cauză că îi expirase pașaportul

Un artist din corul Armatei Roșii a scăpat de moarte, după ce nu a fost lăsat să se îmbarce în zborul spre Siria, din cauză că îi expirase pașaportul
Sursa foto: Foto: East2West News
26 Dec 2016   •   09:00

Ziua de Crăciun a fost în doliu pentru Rusia, după ce aeronava Tu-154, care efectua un zbor spre Siria s-a prăbuşit în Marea Neagră la doar 20 de minute de la decolare.

Un cântăreț de 29 de ani, care face parte din corul Armatei Roșii, a scăpat de moarte ca prin urechile acului, după ce în dimineața în care trebuia să se îmbarce în avionul military a fost oprit de angajații din aeroport, pentru că îi expirase pașaportul.

Inițial se credea că Roman Valutov a murit, pentru că se afla pe lista victimelor care se aflau în avionul care s-a prăbușit, duminică dimineața, în Marea Neagră. Doar că el fusese întors din drum.

„Am trecut de porți și fata de la biroul de imigrații mi-a spus: <>. Nu mi-am dat seama. Mi-a zis să aștept și am rămas acolo, gândindu-mă dacă mi se va da voie să zbor. După câteva minute mi-a zis: <>.  Eram nervos că s-a întâmplat așa, însă m-am dus acasă. Era 3.30 când au început oamenii să mă sune, să mă întrebe dacă am supraviețuit. Am verificat și mi-am dat seama că numele meu figura printre morți. Am început să plâng. Rudele și prietenii încă sunt în stare de șoc”, a spus el.

La fel de norocos a fost și cântărețul Vadim Ananiev a rămas acasă pentru că soția sa, care abia născuse al treilea copil, i-a spus că are nevoie de ajutor.

 

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close