Un avion a fost DOBORÂT în Transnistria. Ce au aflat Serviciile Secrete despre aeronavă: "A fost lansat cu scopul de a spiona"

de O.P.    |    26 Mar 2014   •   06:32
Un avion a fost DOBORÂT în Transnistria. Ce au aflat Serviciile Secrete despre aeronavă: "A fost lansat cu scopul de a spiona"
Serviciul de Securitate de la Tiraspol (KGB) a anunţat că pe 23 martie a doborât un avion fără pilot care survola regiunea transnistreană.

"La 23 martie, organul însărcinat cu securitatea al Republicii Moldoveneşti Nistrene (Transnistria) a stabilit faptul survolării şi efectuării înregistrărilor video şi foto pe teritoriul Transnistriei prin utilizarea unui aparat de zbor fără pilot", anunţă KBB-ul transnistrean, adăugând că ulterior acest avion fără pilot a fost doborât, potrivit site-ului oficial www.kgb-pmr.com.

Potrivit Serviciului de Securitate, specialiştii transnistreni ar fi restabilit înregistrările video realizate de aparatul de zbor, ajungând la concluzia că acesta a fost lansat "de pe teritoriul Ucrainei, de către un grup de persoane care au legătură cu Serviciul de Securitate ucrainean, Statul Major al Ministerului Apărării din Ucraina sau cu activişti din cadrul mişcării ucrainene de extremă dreapta Pravîi Sektor".

În opinia Tiraspolului, survolul a fost efectuat "cu scopul de a spiona" Transnistria.

Parteneri
x close