Antena 3 CNN Externe Un avion a fost evacuat din cauza unei pasagere. Ce a reușit să facă femeia este incredibil

Un avion a fost evacuat din cauza unei pasagere. Ce a reușit să facă femeia este incredibil

Un avion a fost evacuat din cauza unei pasagere. Ce a reușit să facă femeia este incredibil
Sursa foto: Foto: China Southern Airlines/ Facebook
28 Iun 2017   •   17:05

O cursă China Southern Airlines, cu plecare din Shanghai a fost întârziată cu peste cinci ore, după ce o femeie în vârstă de 80 de ani a aruncat monede în motor. Motivul a fost unul fabulos, aceasta a aruncat monedele pentru a-i purta noroc, înainte de a urca în avion.

Potrivit shanghaidaily.com, femeia le-a spus polițiștilor că a aruncat monedele ”rugându-se pentru siguranța zborului”. Din cele noua monede care au fost aruncate, una singura a ajuns în motor, însă a fost suficient pentru ca 150 de pasageri să fie evacuați din avion.
Poliția a fost chemată la Aeroportul Internațional Shanghai Pudong de un alt pasager, care a observat ca femeia a aruncat monedele.
Aceasta, care călatorea alături de familia sa, a fost interogată de oficialii poliției.

”Pentru a ne asigura că zborul poate fi efectuat în siguranță, a fost desfășurată o examinare completă a motorului aeronavei”, a transmis China Southern Airlines într-un mesaj publicat pe site-ul de socializare Weibo.

Ulterior, poliția a transmis că femeia aruncase suma de 1,7 yuani.

În urma incidentului, China Southern Airlines le-a cerut pasagerilor să respecte regulile impuse în timpul zborului și să evite un comportament care ar putea fi dăunator siguranței celorlalți pasageri. 

×
Subiecte în articol: avion monede evacuare Politie noroc
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close