Antena 3 CNN Externe Un avion al Ministerului rus al Apărării, aterizare de urgență. Cel puțin 16 persoane, în stare foarte gravă

Un avion al Ministerului rus al Apărării, aterizare de urgență. Cel puțin 16 persoane, în stare foarte gravă

Un avion al Ministerului rus al Apărării, aterizare de urgență. Cel puțin 16 persoane, în stare foarte gravă
19 Dec 2016   •   08:34

Update: Ministerul rus al Apărării a declarat că toți pasagerii și membrii echipajului au supraviețuit prăbușirii avionului IL-18, însă 16 persoane sunt rănite grav.

”În urma incidentului, toți pasagerii și membrii echipajului au supraviețuit. 16 persoane sunt rănite grav. Au fost transportați la spitale din Tiksi cu elicoptere”, se arată în comunicatul ministerului.

Aparatul Ministerului Apărării, un Iliuşin Il-18, a efectuat o aterizare de urgenţă la 30 km de un aerodrom în apropierea oraşului Tiksi din Iakutia, la 04:45 ora locală, a anunţat agenţia de presă TASS. Potrivit aceleiaşi agenţii de presă ruse, avionul venea de la Ekaterinburg.
   
Ministerul rus a adăugat că o echipă de anchetatori militari s-a deplasat pe calea aerului la locul accidentului.

Știre inițială: Un avion al Ministerului rus al Apărării s-a prăbușit, în această dimineață. Potrivit presei locale, sunt cel puțin 30 de morți. Avionul s-a prăbușit în Iacuția, o republică componentă a Federației Ruse situată în Siberia Orientală.

La bord se aflau 32 de ofițeri și șapte membri ai echipajului. Aeronava a decolat de pe aeroportul Koltsovo, din orașul Ekaterinburg. În urma impactului, avionul s-a rupt în trei.

 

×
Subiecte în articol: avion prabusit avion militar
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close