Antena 3 CNN Externe Un avion cu cel puţin 44 de persoane s-a prăbuşit la aterizare pe un aeroport din Sudanul de Sud: Cel puţin 14 persoane au ajuns la spital

Un avion cu cel puţin 44 de persoane s-a prăbuşit la aterizare pe un aeroport din Sudanul de Sud: Cel puţin 14 persoane au ajuns la spital

Un avion cu cel puţin 44 de persoane s-a prăbuşit la aterizare pe un aeroport din Sudanul de Sud: Cel puţin 14 persoane au ajuns la spital
Sursa foto: Foto: Twitter
20 Mar 2017   •   17:45

Update: Cel puţin 14 persoane au fost rănite în prăbuşirea la aterizare a unui avion de pasageri luni pe aeroportul din oraşul Wau, în nord-vestul Sudanului de Sud, au anunţat ministrul informaţiilor statului Wau şi martori oculari, informează AFP şi Reuters.

"Am primit 14 pacienţi care au fost spitalizaţi de urgenţă şi sunt în stare stabilă", a declarat ministrul Bona Gaudensio.

Patruzeci şi patru de pasageri se aflau bordul avionului aparţinând companiei South Supreme Airlines, potrivit unor responsabili ai acestui operator de transport aerian.

Din primele informaţii reiese că aeronava decolase din Juba, capitala ţării.

Update: Din primele infiormaţii, nouă persoane ar fi fost scoase în viaţă din avionul în flăcări.

 

Ştire iniţială: Un avion cu cel puţin 44 de persoane la bord s-a prăbuşit la aterizarea pe aeroportul Wau din Sudanul de Sud, transmit mass-media africane.

Din primele informaţii reiese că aeronava aparţinea companiei South Supreme Airlines şi decolase din Juba, capitala ţării.

Surse citate de televiziunea ugandeză NBS şi de ziarul National Courier din Sudanul de Sud relatează că accidentul aviatic a făcut numeroase victime, fiind chiar posibil ca aproape toate persoanele aflate la bord să fi decedat.

Pe site-urile de socializare ale mass-media locale circulă imagini cu epava avionului, grav avariată în urma accidentului.

Potrivit agenţiilor Reuters şi Xinhua, numărul victimelor nu este, deocamdată, cunoscut.

Aeronava transporta cel puţin 44 de persoane, indică NBS şi National Courier.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: avion prabusit
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close