Antena 3 CNN Externe Un avion cu turişti s-a prăbuşit în Nepal. Imagini şocante de la locul accidentului

Un avion cu turişti s-a prăbuşit în Nepal. Imagini şocante de la locul accidentului

Un avion cu turişti s-a prăbuşit în Nepal. Imagini şocante de la locul accidentului
Sursa foto: Foto: AP/Agerpres
25 Sep 2011   •   10:25

Un avion cu turişti care veneau de pe muntele Everest s-a prăbuşit în apropiere de capitala Nepalului.  19 oameni au murit, 16 turişti şi trei membri ai echipajului. Singurul supravieţuitor al accidentului a murit în spital.

"Cele 19 persoane au murit.  Zborul 103 al Buddha Air se întorcea dintr-un tur în munţi în momentul în care s-a prăbuşit peste dealul Kotdada, la aproximativ zece kilometri de Katmandu", a declarat Bimesh Lal Karna, care conduce departamentul de urgenţă al aeroportului internaţional Tribhuwan (Katmandu).



Controlorii au pierdut contactul cu avionul în jurul orei locale 07.30. Potrivit televiziunii locale, martorii oculari au văzut cum din aparat ieşeau flăcări, înainte de a se prăbuşi.

Echipele de salvare spun că avionul s-a prăbuşit din cauza vremii nefavorabile. În zonă, vivzibilitatea era redusă din cauza ceţii.

Reprezentanţii companiei Buddha Air nu au putut fi contactaţi pentru a comenta acest accident. Compania aeriană le propune turiştilor "Experienţa Everest", decolând din Katmandu şi zburând în apropiere de cel mai înalt vârf din lume.

 



  

×
Subiecte în articol: nepal avion prabusit
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close