Antena 3 CNN Externe Un avion de pasageri a luat foc la Moscova, după ce a ratat aterizarea. Patru persoane au murit

Un avion de pasageri a luat foc la Moscova, după ce a ratat aterizarea. Patru persoane au murit

Un avion de pasageri a luat foc la Moscova, după ce a ratat aterizarea. Patru persoane au murit
Sursa foto: Foto: flickr.com
29 Dec 2012   •   16:10
UPDATE 22.00 -  Cele patru victime ale accidentului aviatic de la Moscova-Vnukovo sunt membri ai echipajului.

UPDATE 17.30 -
Patru persoane au murit, iar alte patru au fost rănite în accidentul avionului care a ieşit sâmbătă de pe pistă şi s-a rupt în timpul unei aterizări de urgenţă pe aeroportul Moscova-Vnukovo, au anunţat autorităţile, citate de AFP.

"Patru persoane au fost ucise şi alte patru rănite în timpul aterizării (avionului de tip) Tupolev-240 (pe aeroportul) Vnukovo", a declarat pentru agenţia oficială Itar-Tass Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă, potrivit căruia la bordul avionului se aflau, în total, opt persoane.
   
Alte surse au aunţat că la bordul avionului se aflau 12 persoane.



Două persoane au murit sâmbătă în timp ce un avion de pasageri efectua o aterizare de urgenţă pe aeroportul Moscova-Vnukovo, a anunţat Ministerul pentru Sitaţii de Urgenţă într-un comunicat, conform AFP.

Detalii continuă să apară, dar imagini de la faţa locului postate pe Twitter par să arate părţi ale unui avion foarte grav avariat pe o autostradă, scrie BBC.
   
Potrivit unor relatări, avionul a luat foc, dar aceste relatări nu prezintă informaţii despre numărul de persoane de la bord. Incidentul s-ar fi petrecut la aeroportul Vnukovo-Moscova, adaugă BBC.
   
Imaginile postate pe Twitter arată un avion al companiei Red Wings, ale cărui coadă şi cabină a piloţilor sunt sparte, însă fuselajul pare în mare măsură intact.
   
La faţa locului sunt prezente vehicule de pompieri, iar o coloană de fum se ridică din epavă.
   
BBC citează informaţii neconfirmate, potrivit cărora avionul, care pare să fie un Tupolev-204, a sosit din Cehia şi are la bord opt pasageri şi patru membri ai echipajului.

Ştire în curs de actualizare.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close