Antena 3 CNN Externe Un avion de vânătoare s-a prăbuşit în Venezuela. Nu se ştie exact ce s-a întâmplat cu piloţii aeronavei

Un avion de vânătoare s-a prăbuşit în Venezuela. Nu se ştie exact ce s-a întâmplat cu piloţii aeronavei

Un avion de vânătoare s-a prăbuşit în Venezuela. Nu se ştie exact ce s-a întâmplat cu piloţii aeronavei
Sursa foto: Foto: goodwp.com
18 Sep 2015   •   14:13

Un avion de vânătoare având la bord două persoane s-a prăbuşit la frontiera dintre Venezuela şi Columbia, iar autorităţile nu au stabilit încă ce s-a întâmplat cu cei doi piloţi, suspectând că aeronava transporta droguri, informează site-ul agenţiei wwww.reuters.com.
   
Anchetatorii încearcă să stabilească de ce s-a prăbuşit avionul de tip Suhoi-30, care ar aparţine Columbiei şi ar fi fost implicat în traficul de stupefiante.
   
Incidentul intervine pe fondul tensiunilor dintre Venezuela şi Columbia, care se acuză reciproc de tolerarea grupurilor infracţionale.
   
"Forţele Aeriene venezuelane vor lupta neîncetat pentru garantarea suveranităţii şi independenţei, pentru a combate traficul de droguri, grupurile paramilitare şi crimele comise la frontiera comună", a declarat Vladimir Padrino, ministrul Apărării din Venezuela.
   
Preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a închis puncte vamale comune şi a deporat peste 1.500 de cetăţeni columbieni în ultimele săptămâni.
  

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close