Antena 3 CNN Externe Un băiețel a murit în brațele mamei: Te rog să mă ierți pentru durerea provocată!

Un băiețel a murit în brațele mamei: Te rog să mă ierți pentru durerea provocată!

 Un băiețel a murit în brațele mamei: Te rog să mă ierți pentru durerea provocată!
22 Noi 2018   •   17:06

Charlie, un baietel de doar 5 ani a murit in bratele mamei sale, nu inainte de a lasa mii de oameni in lacrimi, dupa ce si-a cerut iertare mamei lui pentru durerea cauzata.

Charlie Proctor, un baietel de numai 5 ani ce a fost diagnosticat in 2016 cu o forma rara de cancer la ficat, s-a stins in bratele parintilor. Inainte de a-si da ultima suflare, baietelul i-a cerut iertare pentru boala de care a suferit, ce a cauzat atata durere familiei.

”S-a intors catre mine si mi-a spus incet ”, a povestit mama lui, scrie unica.

„Azi noapte, la 11:14, cel mai bun prieten al meu lumea mea, Charlie, a tras ultima suflare. A adormit linistit in bratele mele, cu bratele tatalui lui in jurul nostru. Ne dor inimile. Lumea a pierdut un baietel incredibil. Charlie, tu mi-ai dat sansa sa fiu mama. Ai fost, nu doar cea mai mare inspiratie pentru noi, ci ai fost o sursa de inspiratie pentru mii de oameni din intreaga lume. Mi-ai aratat ce inseamna dragostea adevarata, Charlie. Acum e timpul sa zbori. Sunt atat, atat de mandra de tine! Vise placute, puiul meu!” – este mesajul cutremurator pe care mama l-a scris pe pagina de Facebook

×
Parteneri
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital
x close