Antena 3 CNN Externe Un băiețel cu autism nu a fost lăsat să facă poze cu colegii, dar apoi le-a dat o lecție de viață profesorilor. „Mă fac să mă simt precum o vedetă”

Un băiețel cu autism nu a fost lăsat să facă poze cu colegii, dar apoi le-a dat o lecție de viață profesorilor. „Mă fac să mă simt precum o vedetă”

Un băiețel cu autism nu a fost lăsat să facă poze cu colegii, dar apoi le-a dat o lecție de viață profesorilor. „Mă fac să mă simt precum o vedetă”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
19 Sep 2018   •   18:22

Alfie Aldridge este un băiețel de 11 ani care suferă din cauza autismului. Copilului nu i s-a permis să apară într-o fotografie de grup la școală din cauza acceselor de furie provocate de boala sa.

Cu toate acestea, băiețelul din Marea Britanie a dovedit că poate fi un model profesionist, la doar 11 ani. Noua sa preocupare îl ajută să-și controleze problemele comportamentale.

Tatăl său spune că a făcut eforturi pentru ca fiul său să intereacționeze cu alți copii. Când rămăsese fără speranță, bărbatul a fost sfătuit să-l îndrepte pe Alfie spre o carieră în modelling. Atunci a luat legătură cu o agenție care realizează pictoriale cu copii cu dizabilități.

„De când a început modelling-ul, pare să se comporte diferit. Parcă s-a născut să facă asta. L-a ajutat să nu mai fie timid. Dintr-un băiat care era furios tot timpul, acum este atât de încrezător”, a adăugat bărbatul.

„Sunt foarte entuziasmat și vreau să devin un fotomodel de top când o să fiu mai marre.  Când particip la un pictorial, îmi aranjează părul, mă machiează și mă fac să mă simt precum o vedetă”, a spus băiețelul, scrie Metro.

×
Subiecte în articol: autism lectie colegi profesori
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close