Antena 3 Externe Un bărbat a deschis focul într-un autobuz de şcoală în Statele Unite

Un bărbat a deschis focul într-un autobuz de şcoală în Statele Unite

de N.B.    |    30 Ian 2013   •   13:13
Un bărbat a deschis focul într-un autobuz de şcoală în Statele Unite
Sursa foto: Foto: csmonitor.com
Un bărbat înarmat a urcat într-un autobuz de şcoală din statul american Alabama, a împuşcat mortal şoferul şi a luat un copil, după care s-a baricadat într-un buncăr sub pământ, relatează Reuters.
 
Conform autorităţilor, în jurul orei locale 4 după-amiaza, un bărbat i-a cerut şoferului autobuzului să permită unuia dintre copii să coboare. Acesta a refuzat. Agresorul a scos pistolul şi l-a împuşcat pe şofer în faţa copiilor care se aflau în autobuz, a luat un copil de şase ani şi a plecat.
 
Conform unui preot care a găsit mai mulţi copii ascunzându-se în spatele bisericii, bărbatul ar fi cerut mai multor copii să coboare din autobuz.
 
Un localnic a declarat că a încercat să îl prindă pe făptaş, dar a realizat că nu poate pătrunde în buncărul în care acesta s-a baricadat. Conform unor surse media, autorităţile încearcă să negocieze cu bărbatul să iasă din buncăr, nu se ştie dacă mai are copilul cu el sau nu.
 
Incidentul vine într-o perioadă în care Statele Unite sunt angrenate într-o dezbatere internă privind înăsprirea legislaţie şi a controlului asupra armelor de foc, provocată de tragedia de la Sandy Hook, când 26 de oameni au fost ucişi, printre care 20 de copii cu vârste cuprinse între 5 şi 7 ani.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close