Antena 3 CNN Externe Un bărbat a fost ținut captiv timp de 40 de ani într-o magazie. „Aceasta ar putea fi cea mai lungă perioadă de captivitate”

Un bărbat a fost ținut captiv timp de 40 de ani într-o magazie. „Aceasta ar putea fi cea mai lungă perioadă de captivitate”

Un bărbat a fost ținut captiv timp de 40 de ani într-o magazie. „Aceasta ar putea fi cea mai lungă perioadă de captivitate”
Sursa foto: Foto: Twitter
04 Oct 2018   •   23:20

Un bărbat a fost eliberat dintr-o magazie unde se crede că a fost ținut captiv timp de 40 de ani. Potrivit anchetatorilor din Marea Britanie, bărbatul a fost închis în acea cameră minusculă, fără ferestre, în anul 1978.

În magazia în care a fost închis au fost găsite o saltea murdară, un scaun, un televizor, o bucată de mochetă veche și un calorifer electric nefuncțional.

Bărbatul, care acum are 58 de ani, a fost găsit în urma unui raid al poliției și urmează să fie internat într-o instituție specializată.

Se pare că bărbatul a fost forțat să muncească fără să fie plătit de la vârsta de 16-17 ani.

„În toată cariera mea nu am mai întâlnit pe nimeni care să fie ținut captiv și care să lucreze ca sclav timp de 40 de ani. Aceasta ar putea fi cea mai lungă perioadă de captivitate cu care ne-am confruntat. Este un caz serios și extrem de trist”, a explicat anchetatorul, potrivit gla.gov.uk.

 

×
Subiecte în articol: Marea Britanie
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close