Antena 3 CNN Externe Un bărbat a încercat să răpească o femeie dintr-o sală de karate. Ce s-a întâmplat în sală a șocat pe toată lumea

Un bărbat a încercat să răpească o femeie dintr-o sală de karate. Ce s-a întâmplat în sală a șocat pe toată lumea

Un bărbat a încercat să răpească o femeie dintr-o sală de karate. Ce s-a întâmplat în sală a șocat pe toată lumea
05 Ian 2019   •   11:45

Un bărbat a încercat să răpească o femeie și s-o forțeze să intre în mașina lui în orașul Charlotte din statul american Carolina de Nord. Ea a reușit să scape și a fugit într-o sală de karate din apropiere, unde a cerut ajutor, potrivit CNN. 

Deja e clar cum s-a terminat: bărbatul a ajuns pe targă după confruntarea cu principalul instructor de karate, notează sursa citată de Hotnews.

Incidentul a avut loc la ora nouă seara lângă Bushiken Karate Charlotte Dojo, potrivit televiziunii locale WSOC și instructorului, Randall Ephraim. Ephraim a spus că făcea ordine în sala sa când femeia a intrat în fugă. 

”Încă mai erau câțiva copii în dojo, care erau preluați de părinții lor, și câțiva adulți practicanți de karate care făceau curat, când o tânără femeie a intrat pe ușă și a spus că cineva crea să-i facă rău”, a povestit el. ”La scurt timp, un bărbat masiv a intrat în clădire. Nu știam ce vrea, am crezut că vrea să întrebe despre lecțiile de karate”, a continuat instructorul. 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close