Antena 3 Externe Un bărbat a rămas blocat cu capul într-un canal, timp de 40 de minute

Un bărbat a rămas blocat cu capul într-un canal, timp de 40 de minute

25 Iul 2011   •   17:15
Un bărbat a rămas blocat cu capul într-un canal, timp de 40 de minute
Sursa foto: Foto: Intact Images

Surpriză de proporţii pentru autorităţile dintr-un oraşel din California, după ce au fost anunţate că un om a rămas înţepenit într-o groapă din stradă. Odată ajunşi la faţa locului, poliţiştii şi pompierii au văzut un bărbat care încerca să scape, după ce rămăsese blocat cu capul în jos într-o gură de canal. Deşi au crezut că au de-a face cu un caz crunt de beţie, bărbatul susţine că, de fapt, a fost victima unor bătăuşi.

Jared Medeiros a fost găsit cu capul blocat într-o gură de canal. Bărbatul, care se întorcea de la un prieten, susţine că nu a ajuns în aceea poziţie din cauza băuturii, ci pentru că a fost victima unui atac. O tânără de 16 ani l-a găsit aşa.

Speriată, tânăra şi-a sunat prietenul, care la rândul său a alertat pompierii şi poliţia. Iniţial, toată lumea a crezut că bărbatul era beat şi că a nimerit accidental în canal. Însă tânărul susţine că a fost bătut de nişte necunoscuţi care s-au luat de el din senin.

După ce l-au rănit, atacatorii i-au aruncat telefonul în gura de canal. Jared spune că este un miracol faptul că nu a murit asfixiat în cele 40 de minute petrecute cu jumătate de corp în canal.

Tânărul se teme acum să depună plângere împotriva celor care l-au bătut, deoarece poliţia i-a făcut publică identitatea şi adresa. Dacă a fost sau nu vorba despre un atac rămâne să stabilească autorităţile.

 


×
Subiecte în articol: blocat canal california betie pompieri

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close