Antena 3 Externe Un bărbat a rămas blocat cu capul într-un canal, timp de 40 de minute

Un bărbat a rămas blocat cu capul într-un canal, timp de 40 de minute

25 Iul 2011   •   17:15
Un bărbat a rămas blocat cu capul într-un canal, timp de 40 de minute
Sursa foto: Foto: Intact Images

Surpriză de proporţii pentru autorităţile dintr-un oraşel din California, după ce au fost anunţate că un om a rămas înţepenit într-o groapă din stradă. Odată ajunşi la faţa locului, poliţiştii şi pompierii au văzut un bărbat care încerca să scape, după ce rămăsese blocat cu capul în jos într-o gură de canal. Deşi au crezut că au de-a face cu un caz crunt de beţie, bărbatul susţine că, de fapt, a fost victima unor bătăuşi.

Jared Medeiros a fost găsit cu capul blocat într-o gură de canal. Bărbatul, care se întorcea de la un prieten, susţine că nu a ajuns în aceea poziţie din cauza băuturii, ci pentru că a fost victima unui atac. O tânără de 16 ani l-a găsit aşa.

Speriată, tânăra şi-a sunat prietenul, care la rândul său a alertat pompierii şi poliţia. Iniţial, toată lumea a crezut că bărbatul era beat şi că a nimerit accidental în canal. Însă tânărul susţine că a fost bătut de nişte necunoscuţi care s-au luat de el din senin.

După ce l-au rănit, atacatorii i-au aruncat telefonul în gura de canal. Jared spune că este un miracol faptul că nu a murit asfixiat în cele 40 de minute petrecute cu jumătate de corp în canal.

Tânărul se teme acum să depună plângere împotriva celor care l-au bătut, deoarece poliţia i-a făcut publică identitatea şi adresa. Dacă a fost sau nu vorba despre un atac rămâne să stabilească autorităţile.

 


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close