x close

Un bărbat a recunoscut că voia să intre cu maşina în participanţii unui protest al refugiaţilor din Suedia

14 Iun 2017   •   12:36
Un bărbat a recunoscut că voia să intre cu maşina în participanţii unui protest al refugiaţilor din Suedia Foto: Pixabay.com

Un bărbat de 22 de ani, suspectat de legături neonaziste, a recunoscut că a intenţionat să intre cu autoturismul său Volvo în participanţii la o demonstraţie a refugiaţilor irakieni în faţa Agenţiei pentru migraţie de la Malmö, din sudul Suediei.

Bărbatul în cauză a admis că, sâmbătă şi duminică, şi-a condus maşina către un grup de 20-30 refugiaţi irakieni care protestau în faţa Agenţiei pentru migraţie din Malmö împotriva unor reguli mai stricte privind azilul adoptate de Suedia

Suspectul, despre care tabloidul Aftonbladet a scris că are un trecut neonazist, printre care participarea la demonstraţii organizate de 'Mişcarea de Rezistenţă Nordică', este cercetat în stare de libertate. 

Bărbatul este suspectat de violenţe contra unui grup etnic, ultraj şi port ilegal de arme de foc şi de arme albe. În maşina sa au fost găsite două cuţite, precum şi un simbol nazist cu o svastică, potrivit postului public de televiziune suedez SVT.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

Suedia refugiati protest masina
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati