Antena 3 CNN Externe Un bărbat a sunat la poliție, după ce a descoperit un „cadavru” într-un canal. Este incredibil ce au descoperit autoritățile. „Avea un aspect înşelător”

Un bărbat a sunat la poliție, după ce a descoperit un „cadavru” într-un canal. Este incredibil ce au descoperit autoritățile. „Avea un aspect înşelător”

Un bărbat a sunat la poliție, după ce a descoperit un „cadavru” într-un canal. Este incredibil ce au descoperit autoritățile. „Avea un aspect înşelător”
22 Oct 2018   •   12:16

Un bărbat din Germania a sunat la poliție pentru a alerta autoritățile cu privire la existența unui cadavru într-un canal. Când oamenii legii au ajuns la locul respectiv, au descoperit că era vorba, de fapt, despre o păpușă gonflabilă.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani a alertat poliţia, sâmbătă noaptea, după ce a observat ceea ce părea să fie un cadavru, care plutea pe apă, în localitatea Emden din nordul landului Saxonia Inferioară, informează DPA.

„Păpuşa avea un aspect înşelător de real şi era destul de diferită de o păpuşă gonflabilă obişnuită″, a declarat duminică un purtător de cuvânt al poliţiei.

Nu se ştie cu exactitate cum a ajuns păpuşa gonflabilă în canal.

Poliţia a transmis cazul departamentului de obiecte pierdute unde proprietarul păpuşii gonflabile poate veni să o ridice.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: canal cadavru

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close